Thursday, March 12, 2015

LETS TALK ABOUT SEX – PROSTAATMASSAGE

Het anus-gebied bij de man een no go? In een gastartikel op vrouwonline legt erotisch masseur Rob uit hoe je een prostaatmassage kan geven. Het schijnt een geweldige sensatie voor een man te zijn. Nieuwsgierig? Lees het artikel van vrouwonlineRobs massagesalon De Slaunge. 
“Voordat ik je uit ga leggen hoe je dit het beste kunt doen geef ik je eerst een gouden tip.
Vraag liever niet aan een man of je hem een prostaat massage mag geven! Hij zal waarschijnlijk nee zeggen. Voor hem is het anus gebied een ‘no go‘ gebied. Ook zullen de meeste mannen het als een homoseksuele handel zien. Dat is natuurlijk onzin).”
Voorbereiding
“Je moet het gewoon doen! Zonder woorden gewoon voorzichtig en langzaam handelen. Enkele voorbereidingen zijn wel aan te raden. Voor de vrouw geldt dat je schone en geknipte nagels hebt ( zonder steentjes en dergelijken op je nagel zoals versiering ). Je kunt een condoom of latex handschoen (waarvan je de wijs- en middelvingers afknipt) gebruiken. Zorg dat hij schoon en niet al te lang geleden naar het toilet is geweest voor de grote boodschap.”
Perineum
“Tijdens jullie ‘normale’ sekshandelingen ga jij je vooral focussen op het perineum. Dit is het gebied tussen de ballen en de anus. Gebruik wat speeksel of glijmiddel of olie en gebruik je middel en wijsvinger om vervolgens zachtjes maar kordaat zijn perineum te masseren. Met je vrije hand kan je zijn penis mee masseren. Wissel dit af met klop bewegingen met beide vingers. Zorg dat je niet te veel met de penis bezig bent want je wil naar de prostaat werken en voorkomen dat hij vroegtijdig zal ejaculeren.”
Voorzichtig van start
“Masseer subtiel zo nou en dan zijn anus met je wijs en/of middelvinger. Na enige tijd van afwisselend zijn perineum en zijn anus te hebben gemasseerd ga je voorzichtig, liefst met je wijsvinger (deze is het smalst) en wat glijmiddel, olie of speeksel de anus binnen. Je kunt hem ook rimmen (met de tong de anus masseren), iets dat zeer erotisch en ontspannend voor beiden werkt.”
Prostaat masseren
“Om hem af te leiden kan je gelijktijdig even op zijn eikel blazen, om vervolgens met je wijsvinger ‘kom maar hier’ bewegingen te maken. Net om de hoek in het anus gebied zal je een zachte knobbel voelen. Dit is zijn prostaat zijn G-spot. Je masseert deze knobbel zachtjes. Als zijn anus goed is ontspannen (dus niet meer ‘strak’ voelt ), kan je licht stotende bewegingen maken afgewisseld met masseren.”
Wennen
“Zoals ik dit hier heb geschreven moet je bij de uitvoering wel de tijd nemen. Voor hem zal dit, meestal, de eerste keer zijn dat het gebied rond zijn anus en zijn prostaat op deze manier worden verwend. Gun hem de tijd om te wennen. Het doel van prostaatmassage is euforische opwinding en wat hem tot een multi orgastische man kan maken wat kan eindigen in meerdere inwendige orgasmes zonder ejaculatie. Let wel dat je met het diepste ‘zijn’ van de man bezig bent dus behandel dit met respect en liefde.”
“Tot slot: heb geduld samen, geen oordelen zodat jullie samen een nieuwe dimensie aan jullie seksleven kunnen toevoegen.”
Meer weten over prostaatmassages? Neem een kijkje op de website http://www.deslaunge.com/van Robs massagesalon De Slaunge.

No comments:

Post a Comment